Bienvenue Notre centre Presse  Nous contacter
Nederlands

Korte opleidingen voor uw werknemers

Elk semester stelt Horeca Vorming een ruim opleidingsaanbod ter beschikking van uw werknemers.
Het programma bevat opleidingen aangepast aan elke functie en voor alle soorten ondernemingen.
De opleiders zijn professionals gespecialiseerd in hun vakgebied. De opleidingen zijn gebaseerd op werkelijke beroepservaringen van de deelnemers waardoor zij oplossingen, instrumenten en aangepaste werkwijzen aanleveren die onmiddellijk bruikbaar zijn op de werkvloer. 
U vindt meer dan 160 opleidingen in ons aanbod.

Deze opleidingen zijn :

VIND EEN OPLEIDING IN ONS AANBOD

Opleidingen voor het personeel zijn voor bedrijven een noodzaak om een meerwaarde te geven aan de onderneming. Ze versterken en verbeteren de vaardigheden van de werknemers, waardoor ze kunnen evolueren en het bedrijf tegelijkertijd kunnen doen groeien.

Door de werknemers op te leiden worden ze eveneens gemotiveerd en opgewaardeerd, waardoor ze zin krijgen om zich in te zetten en zich te ontwikkelen.

Horeca Vorming Brussel maakt er een erezaak van om ondernemingen te begeleiden en te ondersteunen die er belang aan hechten om hun personeel opleidingen te verstrekken. Zo staat er een heel team ter beschikking van de bedrijven om te luisteren naar hun noden. Consulenten gaan naar de bedrijven toe om de verantwoordelijken te helpen met het op punt stellen van een opleidingsplan voor hun hele team. Deze consulenten zijn zich bewust van de moeilijkheden en de opportuniteiten van de sector en kunnen de bedrijven begeleiden bij het in kaart brengen van de noden van de werknemers en bij het opstellen van een efficiënt opleidingsplan aangepast aan de realiteit binnen de onderneming.

⇑ Blader door onze brochure (of download hier)

⇑ Blader door onze brochure (of download hier)

Opleidingsplan voor uw team

Horeca Vorming Brussel maakt er een erezaak van om ondernemingen te begeleiden en te ondersteunen die er belang aan hechten om hun personeel opleidingen te verstrekken. Zo staat er een heel team ter beschikking van de bedrijven om te luisteren naar hun noden.

Om u zo goed mogelijk bij te staan en om een opleidingsplan op te stellen dat voldoet aan de noden van uw onderneming en van uw team, komen de consulenten van Horeca Vorming Brussel naar u toe, luisteren ze naar u en geven ze raad. Deze consulenten zijn zich bewust van de moeilijkheden en de opportuniteiten van de sector en kunnen de bedrijven begeleiden bij het in kaart brengen van de noden van de werknemers en bij het opstellen van een efficiënt opleidingsplan aangepast aan de realiteit binnen de onderneming.

Tijdens deze gesprekken zal u de gelegenheid krijgen om de situatie van uw onderneming en van uw team toe te lichten. Onze consulenten zullen samen met u een opleidingsplan op maat uitwerken zodat u hier een maximaal voordeel uit haalt.

Aarzel niet om hen te contacteren voor een afspraak of om hen op te bellen voor inlichtingen.

Eloïse Angiliis: 0471 93 05 08 - e.angillis@horeca.be

Wim Oscé: 0476 77 18 09 - w.osce@horeca.be