Bienvenue Notre centre Presse  Nous contacter
Nederlands

Korte opleidingen voor werkgevers

Bent u verantwoordelijke of eigenaar van een onderneming en wenst u uw beheer te verbeteren en uw onderneming te ontwikkelen ?

In de huidige context met maximale concurrentie, wordt het steeds complexer om uw bedrijf te ontwikkelen en te beheren en moet men over steeds meer geavanceerde vaardigheden beschikken.

De druk op de ondernemers in onze sector wordt intenser. De wettelijke context wordt harder, de klant wordt steeds veeleisender en de concurrentie zwaarder.

De Horeca, en de restaurantsector in het bijzonder, is de activiteitensector met het hoogste aantal faillissementen en binnen dewelke het beheer zeer moeilijk blijkt.

Omdat we ons bewust zijn van de moeilijkheden en de inzet, biedt het Beroepsreferentiecentrum voor de Horecasector u een opleidingsmodule over het thema beheer en commerciële ontwikkeling van uw onderneming.

Deze korte opleidingen worden gegeven door professionals. Onze instructeurs leveren via praktische en eenvoudige hulpmiddelen werkwijzen aan die onmiddellijk kunnen worden omgezet naar de realiteit. De bedoeling is om de situatie van uw onderneming onder de loep te nemen en om samen pragmatische oplossingen te bestuderen om uw positionering te versterken, om uw klanten te binden en om het beheer van uw bedrijf significant te verbeteren.

De prijs van deze opleiding (€ 740 pp) wordt geheel ten laste genomen door het Referentiecentrum. De deelname is dus gratis voor alle ondernemers en beheerders uit de Horecasector.

Ontdek de beschikbare beheersopleidingen