Welkom Ons centrum Financiƫle steun Partners Contacteer ons

Nederlands op de werkvloer

De opleiding Nederlands op de werkvloer is een in-house training voor anderstalige werknemers. Een taalinstructeur van VDAB geeft op maat gemaakte lessen Nederlands in het bedrijf tijdens de werkuren. Hij loopt mee met de cursisten zodat zij correct Nederlands leren spreken in concrete werksituaties. De duur hangt af van de inhoud en het niveau van de cursisten. Het aangewezen minimum is 20 uur.

Nederlandstalige collega’s en leidinggevenden kunnen aansluitend de HELP-module volgen: ‘Hoe Efficiënt Luisteren en Praten met anderstaligen?’.
Deze opleiding reikt tips aan om de communicatie in een meertalig team vlotter te laten verlopen en duurt 2 tot 3 uur.

Hoe vraag je de opleiding aan?

Neem eerst contact op met je VDAB lesgever (bel het gratis nummer 0800 30 700). Hij/zij komt dan bij je langs om samen onderstaande documenten correct in te vullen. Hierna bezorg je volgende documenten (ingevuld en ondertekend) aan Horeca Vorming Vlaanderen:


Hoeveel kost deze opleiding?

Bij afloop van de opleiding betaalt Horeca Vorming Vlaanderen de integrale opleidingskost rechtstreeks aan de VDAB wanneer aan volgende voorwaarden wordt voldaan:

Wens je meer informatie?

Je kunt steeds een vrijblijvende afspraak maken met een VDAB-lesgever die de opleiding persoonlijk komt toelichten. Je hebt dan nog altijd de keuze om niet in te gaan op het aanbod. Meer informatie vind je hier. Of mail naar vormingvlaanderen@horeca.be en wij helpen je graag verder.