Welkom Ons centrum Financiële steun Partners Contacteer ons

Overzicht

Wie zijn we?

Horeca Vorming Vlaanderen streeft naar een verdere professionalisering en versterking van de Vlaamse horecasector. We richten ons naar deze drie doelgroepen:

Horeca Vorming Vlaanderen is het opleidingscentrum voor horecawerknemers (paritair comité 302). Ieder semester organiseren we meer dan 200 korte, praktijkgerichte en interessante opleidingen. Ze zijn gratis en enkel toegankelijk voor horecawerknemers (paritair comité 302). Ook ondersteunen we horecabedrijven in de training van hun werknemers.

Horeca Vorming Vlaanderen werkt samen met hotelscholen en scholen grootkeuken. We ontwikkelen didactisch materiaal en leerkrachten kunnen zich bijscholen. Ook werken we samen met het deeltijds onderwijs, o.a. door de begeleiding van leerovereenkomsten tussen leerlingen en horecabedrijven. Daarnaast werken we samen met tal van opleidingspartners aan de kwaliteit van stages.

Samen met VDAB en andere partners organiseren we opleidingen voor werkzoekenden in heel Vlaanderen.

Wat doen we ?

Missie

Samen bouwen aan duurzame tewerkstelling in de horeca in Vlaanderen door de competenties van werknemers, werkzoekenden, leerlingen en leerkrachten te ontwikkelen en verder uit te diepen.

Doelstellingen

Om de missie waar te maken, stellen we volgende doelstellingen voorop:

Diensten

Horeca Vorming Vlaanderen organiseert volgende activiteiten voor haar doelgroepen:

Werknemers in de horeca:

 

Leerlingen en leerkrachten:

 

Werkzoekenden: